banner 01

Noord Brabant

2017 10 23 iconen gemeenteraadsverkiezingen helmond

Zie ook: www.50pluspartij.nl/Helmond 
contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

50PLUS Noord-Brabant zet 3 Helmonders op de kandidatenlijst

De kandidatenlijsten voor de verkiezingen op 20 maart 2019 van de Provinciale Staten en de Waterschappen zijn inmiddels door de provinciale leden van 50PLUS vastgesteld. En wat blijkt: er staan drie kandidaten uit Helmond op die lijsten.

Het gaat dan om Rinus van Weert, die op plaats 2 op de lijst van de Provinciale Staten staat. En om René van Lierop, op plaats 16 van de lijst voor de Provinciale Staten. En tenslotte staat Jan van Aert op plaats 3 van de lijst voor het Waterschap Aa & Maas.

Er valt dus voor de Helmonders echt wat te kiezen op 20 maart!

 

 Kandidaten 2019 

Martin van Rooijen komt naar Helmond

Uitnodiging voor een politieke avond met Martin van Rooijen.


Martin van Rooijen vierkant 360

 

Het zal u niet ontgaan zijn dat we op 20 maart 2019 weer naar de stembus mogen, dit keer voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en het Waterschap. Deze verkiezingen zijn extra belangrijk omdat de leden van de PS straks de nieuwe leden van de 1e kamer kiezen. Het laat zich aanzien dat het kabinet Rutte dan zijn meerderheid in die kamer zal verliezen. En met een sterke 50PLUS fractie kan onze partij dan eindelijk meer invloed gaan uitoefenen op de politieke besluitvorming.

Als onderdeel van de campagne hebben de fractieleden en ondersteuners van 50PLUS Helmond besloten een politieke avond te organiseren. Voor deze avond hebben we als belangrijke spreker Martin van Rooijen vast weten te leggen. Zoals u weet is Martin DE voorvechter van 50PLUS als het om de pensioenen gaat, en lijsttrekker voor de 1e kamer-verkiezingen. Martin zal u op deze avond ongetwijfeld een boeiende kijk weten te bieden in de politieke spelonken van het Haagse binnenhof. Kortom, een avond om naar uit te kijken.

Ook zullen we tijdens deze avond de lijsttrekkers voor de Provinciale Staten- en de Waterschapsverkiezingen aan u voorstellen. De respectieve verkiezingsprogramma’s komen dan kort aan bod. Daarnaast zullen de 3 Helmondse kandidaten voor deze verkiezingen zich aan u voorstellen, te weten: voor de Provinciale Staten Rinus van Weert op plaats 2 en René van Lierop op plaats 16 en voor Waterschap Aa en Maas Jan van Aert op plaats 3. 

De politieke avond wordt gehouden
op vrijdag 15 februari 2019,
in zaal Da Vinci van het Golden Tulip West-Ende (Steenweg 1, 5707 CD Helmond).
Ontvangst met koffie en thee vanaf 19:00 uur,
het programma begint om 19:30,
de toegang is gratis.

Als u deze avond wilt bijwonen, dan verzoek ik u dit per e-mail te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Het 50PLUS hoofdbestuur heeft besloten dat 50PLUS in de gemeente Helmond mee zal doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.