banner 01

Noord Brabant

brabant tourMooi weer en enthousiaste mensen

Vrijdag 5 maart zijn we met de verkiezingstour door Brabant begonnen. Om half tien stonden we met een paar enthousiaste leden flyers uit te delen bij de plaatselijke Jumbo in Heesch. Het was koud maar de zon scheen en dat hielp geweldig. Hoopgevend waren de reacties van de mensen die we spraken. En dat waren er best veel. Bijna iedereen was positief en wilde graag onze mooie flyer in ontvangst nemen.

Wij hadden allemaal een doorzichtig mondkapje op van een model dat ik nog nooit gezien had maar dat Adriana, onze Campagneleidster, op de kop had getikt. Op die manier konden we op een prettige manier met de mensen in gesprek. Na Heesch reden we in colonne naar Nistelrode. Daar op een kleine markt gestaan. Ook hier veel leuke gesprekken gehad met enthousiaste mensen. Het is belangrijk om niet alleen een flyer weg te geen maar ook om te proberen met de mensen in gesprek te komen. Als ze je aardig vinden gaan ze daar ook over praten in familie- vrienden- en kennissenkring. Vervolgens naar Heeswijk dwars door een prachtig bosgebied. Zo zie je nog eens wat van Brabant. Ook hier veel positieve reacties.

Al met al een succesvolle dag. Zaterdag 6 maart gaat de karavaan naar Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen en maandag 8 maart naar Veldhoven en Nuenen. We houden u op de hoogte.

Met dank aan Hans Bongers, Jan van der Biezen, Jan Karel van der Zanden en Adriana Hernández.

Roelof Jan Mulder,
voorzitter