banner 01

Noord Brabant

Op 3 oktober vindt de verkiezing van de lijsttrekker plaats voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021. Door het Hoofdbestuur is inmiddels Liane Den Haan voorgedragen als hun kandidaat voor deze positie. Het bestuur van 50PLUS Brabant wil het Brabantse kader en de geïnteresseerde leden in de gelegenheid stellen om op een aantrekkelijke manier met de voorgestelde lijsttrekker kennis te maken. Zij is daarom uitgenodigd voor een politiek café dat we op vrijdag 18 september organiseren.

Het is de bedoeling dat we in een debat met de zaal een betere indruk krijgen van de achtergronden, politieke ervaring en plannen van mevrouw Den Haan. Kortom: Wie is Liane den Haan?

Daarnaast is dit ook een mogelijkheid voor Brabant om invloed uit te oefenen op de onderwerpen die volgens Brabant prominent in het verkiezingsprogramma moeten worden opgenomen. In dat verband is het een voordeel dat we een van de kandidaten voor het voorzitterschap van de programmacommissie in onze gelederen hebben in de persoon van Rob de Brouwer die we voor deze gelegenheid hebben uitgenodigd. Het belooft zo een interessante avond te worden waar u ruimschoots de gelegenheid zult krijgen om aan het debat deel te nemen.

 

Laat even weten aan onze secretaris of u van de partij zult zijn. 

De avond begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. 

Locatie (https://debiechten.nl/contact/)

Cultureel Centrum “de Biechten” (Rembrandzaal), Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen.

 

Met coronamaatregelen wordt rekening gehouden. 

Benieuwd naar uw reactie en met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de afd. 50PLUS Noord-Brabant, 

 

Roelof Jan Mulder, voorzitter

Dick Schouw, secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.06-52501980)


P.S. Op 31 oktober 2020 houdt 50PLUS Brabant haar provinciale ledenvergadering ’s-ochtends in Breda – diverse bestuursleden zullen in die vergadering gekozen moeten worden – de vacatures zijn opengesteld – meer informatie op de provinciale website www.50plusbrabant.nl