banner 01

Noord Brabant

Op de Provinciale Ledenvergadering van de afdeling 50PLUS Noord-Brabant van 31 oktober 2020 zullen door het opzeggen van de penningmeestersfunctie en het verlopen van de 3-jaarzittingstermijn van de secretaris 2 bestuursfuncties ingevuld moeten gaan worden.

Kandidaten voor de vacatures van Penningmeester en Secretaris kunnen zich tot 4 weken voor aanvang van de vergadering (deadline 3 oktober 24:00 uur) voor de open positie(s) per e-mail aanmelden door onder vermelding van het lidmaatschapsnummer een CV met motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Zover als de kandidaten aan de statutair gestelde eisen voldoen (1 jaar lid en geen actieve functie bij een andere partij) worden zij automatisch als kandidaat toegelaten tot de verkiezing die op 31 oktober 2020 plaats zal vinden. Op de PLV krijgen de kandidaten uitgebreid de mogelijkheid om hun kandidatuur toe te lichten. Het afdelingsbestuur kan zo mogelijk een aanbeveling doen over de in haar ogen meest geschikte kandidaat en zal dat - indien van toepassing - tijdens de vergadering kenbaar maken.

Ten overvloede zei vermeld dat beide functies DB-functies in het afdelingsbestuur zijn.

De volgende eisen worden gesteld:

- voldoen aan het algemeen bestuursprofiel zoals vastgelegd door de partij (klik hier)

- de penningmeester dient aan het penningmeestersprofiel te voldoen (klik hier)

- de secretaris dient aan het secretarisprofiel te voldoen (klik hier)

VACATURE ALGEMEEN BESTUURSLID (onder voorwaarde)

Tevens hierbij de oproep aan leden om zich aan te melden als kandidaat voor de algemene bestuursfunctie. Aangezien we verwachten dat 1 of meer van de huidige algemene bestuurders mogelijk doorstromen naar de bovengenoemde functies, stellen we ook (onder voorwaarden) de algemeen bestuursfunctie open.

De sollicitatieprocedure is zoals hierboven beschreven en het algemeen bestuursprofiel is van toepassing. De verkiezing voor 1 of 2 van de algemeen bestuursfuncties zal uitdrukkelijk alleen doorgang vinden bij de situatie dat door de verkiezing van penningmeester en/of secretaris een algemeen bestuursfunctie is vrijgevallen.

Aanvullende informatie over de procedure kunt u verkrijgen bij de secretaris (06-52501980)