banner 01

Noord Brabant

Theo Hoppenbrouwers VideoIn deze heftige coronatijd gaat alles anders. In Eindhoven werd Theo Hoppenbrouwers op 14 april als nieuw fractielid voor 50PLUS in de gemeenteraad ingezworen.

Normaal gesproken gebeurt zoiets belangrijks in een reguliere gemeenteraadsvergadering. Maar nu werd de procedure online gedaan. 

De burgemeester in de Raadszaal en Theo achter zijn laptop thuis. De vreugde was er niet minder om. Theo heeft een grote staat van dienst binnen 50PLUS Brabant. Zo is hij al een aantal jaren standmanager voor 50PLUS op de Seniorenexpo in Veldhoven, was hij twee jaar commissielid bij de Gemeenteraadsfractie en is hij ook burgercommissielid bij het waterschap De Dommel. Theo volgt Wilma Richter op die onlangs aftrad als gemeenteraadslid. Theo: namens het bestuur van 50PLUS Brabant van harte gefeliciteerd met je benoeming.

PS ChrisOp 22 april was het weer raak in Den Bosch. Door het overlijden van Rinus van Weert was er een vacature ontstaan voor 50PLUS in de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Chris Spooren, Burgerstatenlid in de Provinciale Staten werd bereid gevonden om de positie van Rinus in te nemen.

Zo werden op woensdag 22 april in Den Bosch twee 50Plussers ingezworen voor belangrijke vertegenwoordigende posities in de provincie. Chris Spooren als Statenlid en Henry Liebregts als Burgerstatenlid. 

PS HenryHet bestuur van 50PLUS Brabant feliciteert beide leden van harte met hun benoeming en wenst hen heel veel succes bij het belangrijke werk dat zij voor de partij doen.

Namens het bestuur: Roelof Jan Mulder, voorzitter