banner 01

Noord Brabant

De Provinciale Statenverkiezingen van 2019 zijn voor 50PLUS zeer succesvol geweest in Noord-Brabant.  Bovendien zit 50PLUS overduidelijk in de lift en bereikt 50PLUS volgens recente opiniepeilingen maar liefst 9 zetels in de Tweede Kamer als er nu verkiezingen zouden zijn, dat is meer dan een verdubbeling.

Met zetels in de Provinciale Staten, Waterschappen en in 5 gemeenten (’s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Helmond en Tilburg) hebben we in Noord-Brabant al veel bereikt. Maar met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 wil het provinciaal bestuur van 50PLUS ook dat de partij in meer gemeenteraden in Noord-Brabant vertegenwoordigd is. 

Daarom vragen wij u om uw interesse kenbaar te maken om onze partij, 50PLUS, aan zetels te helpen. Hiervoor zijn lokale teams in oprichting in Noord-Brabant nodig. Inmiddels zijn we gestart in Roosendaal, Bernheze, Nuenen, Veldhoven, Gilze en Rijen. Ook in Bergen op Zoom zijn er initiatieven.  Bent u geïnteresseerd om op enige door u zelf gewenste manier hierin een rol te spelen, dan vragen wij u uw interesse kenbaar te maken door middel van het sturen van een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Algemeen Bestuurslid 50PLUS Noord-Brabant
Noord-Brabant